Инвестициялық жобаның экономикалық мәні - Хайруллина, А. М.; Казамбаева, А. М. (Ғылым және білім=Наука и образование=Science and education. - 2016. - № 3(44). - Б. 125-128, 2016)
Бұл мақалада инвестициялық жобалардың негізгі түрлері және солардың экономикалық мәні көрсетілген, сонымен қатар қазіргі Казақстан экономикасын дамыту жолындағы инвестицялық жобалардын тиімді жүзеге асырылуы қарастырылған.
Keywords: қр; БҚАТУ; отандық басылым; мерзімдік басылым; ғылыми журнал; инвестициялық жоба; инвестициялық саясат; инвестиция