Теңіз кен орнының келешек кеңею жобасы [Текст] - Хамзина, Б.Е.; Абатов, С.А. (Ғылым және білім №1, 2018)
Мақалада Теңіз кен орнының өндірістік қуаттарын ұлғайтудың келесі кезеңі – жобалау мен құрылысы бір мезгілде орындалатын екі ірі жоба туралы шолу және теңіз кен орнындағы өндірістік қуаттарды арттырудың 3-буынын жүзеге асыруды көздейтіндігі туралы ақпарат ұсынылған.
Keywords: қр; отандық басылым; ғылыми журнал; мерзімдік басылым; мұнай; ұңғыма; кен орны