Еңбекпен өрілген өнегелі өмір - Бозымов, К. К. (ZANGAR., 2023)
«Жақсының жақсылығын айт, нұры тасысын» демекші, жібектей сусыған өмірде кейде жаныңда жүрген жайдары жандардың игі істерін де елемей жататынымыз рас. Өнегелі адамдарды ардақтап, олардың қабілеттері мен дарындарын ұрпаққа үлгі етіп отыратын халқымыз «жаныңда жүр жақсы адам» деп көкірегі ояу, рухы биік, жүрегі таза тұлғаларды қашанда қолдап, мерейін арттырып отыруға игі ықпал еткен. Осындай жаны жайсаң, көңілі ашық, білім саласында аянбай еңбек етіп, ерекше сымбатымен, білімімен өз мәртебесін асқақтатып жүрген, ортасына сыйлы, мейірімді де қайырымды жан – Бралиев Майдан Қабатаұлы
74.58 Б 76 Бозымов, К. К. Еңбекпен өрілген өнегелі өмір / К. К. Бозымов. - Текст : непосредственный // ZANGAR. - 2023. - 9 маусым. - Б. 2
Keywords: БҚО; БҚАТУ; Жоғары білім; ардагерлер; ұстаздар; ЗКАТУ В ЛИЦАХ; Бралиев М. К.