Мониторинг растительного покрова пастбищ полупустынной зоны - Тулегенова, Д. К.; Насиев, Б. Н. (Ғылым және білім=Наука и образование=Science and education. - 2016. - № 1. Ч. 1. - С. 168-173, 2016)
Мақалада Шалқар көлінің суының гидроэкологиялық жағдайына байланысты жүргізілген зерттеу жұмыстарының нәтижелері берілген.
Keywords: рк; БҚАТУ; отандық басылым; мерзімдік басылым; ғылыми журнал; шалқар көлі; шалқар экологиясы; су экологиясы; гидрохимиялық талдау